Krijg de klere

Met vriendinnen deden we het al even; elkaar de kleren geven. Op een hoop gooiden we onze schaamtevolle oh-deze-kan-echt-niet-meer, de bekende ik-zou-wel-willen-maar-ik-kom-er-niet-meer-in, de befaamde de-verkoopster-zei-dat-hij-me-echt-mooi-stond en uiteraard de hoe-kon-iks. Graaien tot je je nét opgeruimde kast weer vol kon werpen met ‘nieuwe’ kleding. Niet zelden vertrok je met meer dan je inbracht.

>Toen met een meisje of vijf, nu met een meisje of vijftig in de 50|50 Store. Op zo’n kledingruil bedacht ik me hoe tof het zou zijn om dit met héél véél meisjes te doen; alles op één hoop en dan erin duiken.

“Moet je geen regels maken?” “Wat nou als twee meisjes hetzelfde mooi vinden?”

Geen zorgen, we hebben een regel. De regel is: niet bijten! En deze is tot dusver zeer succesvol gebleken, er is in de geschiedenis van de kledingruil (nu al vijf jaar) nog nooit iemand gebeten. Fantastisch! Het blijkt dat mensen zonder regels eigenlijk heel fatsoenlijk zijn.

De afgelopen negen edities organiseerde ik, nu is het tijd het stokje te gaan geven aan Vanessa, ambassadrice en deelnemer in de 50|50 Store. (Kan ik ook meteen lekker ruilen in plaats van te werken!)

Hierbij nodig ik jullie dan ook allemaal uit voor deze bijzondere tiende editie van Krijg de klere(n), op zaterdag 23 september om 14:00 in de 50|50 Store, waar Vanessa jullie welkom heet met een hapje, een drankje, een hele buts openheid en gezelligheid en natuurlijk één grote berg kleding. Zelf breng je natuurlijk ook kleding in!

Details vind je op onze facebookpagina of mail me even op marielle.koster@legerdesheils.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *